Thuis

Shenzhen Howmelly Technology Co., Ltd.

Bedrijfsprofiel

 Who wij zijn:

De Technologieco. van Shenzhenhowmelly, Ltd is professionele high-tech manufactory gespecialiseerd in R&D, vervaardiging en verkoop van draadloze video mobiele zender, noodsituatie communicatie bevelsysteem en slimme communicatie UAV.
Onze producten zijn met succes toegepast in openbare veiligheid, bewapende politie, douane, bosbrandpreventie, wordt de televisiepost en ook wijd gebruikt voor civiel gebruik zoals olieveld, elektriciteit, controle, draadloos toegangsnetwerk enz.

 

Productielijn:
De fabriek wordt gevestigd in Longgang shenzhen met vloeroppervlak meer dan 2200 vierkante meter en is moderne uitgeruste lopende band 4, ISO9001 verklaard.
De productieplaats is de hoge netheid van de schone productieworkshop
welke volledig met het vereiste van CNS elektronische het ontwerpspecificatie in overeenstemming zijn van de de industrie schone workshop (GB 50472-2008).

 

R&D:
Met meer dan 12 jaar concentratie, hebben wij de kerntechnologie in COFDM-de industrie beheerst. Het hoge systeem van de definitie draadloze videozender dat wij wordt goedgekeurd de huidige belangrijke modulatietechniek hebben veroorzaakt die de vrij smalle luchtbandbreedte en het sterke vermogen van bestand van multipad-interferentie heeft die de moeilijkheid te overwinnen door de multipad-bezinning en de barrière wordt veroorzaakt zo het schieten van en het overbrengen van HD in real time te realiseren video niets lijn van gezicht, speciaal geschikt voor de toepassing in het complexe milieu.
Wij hebben het sterke technologie en kwaliteitstestvermogen en er zijn de afdeling van R&D, ingenieur, testcentrum en het laboratorium van het betrouwbaarheidsonderzoek gewijd aan de betrouwbaarheid van het onderzoekproduct en development&design van de radiofrequentieeenheden.
Ons bedrijf wordt gewijd om het uitstekende en geschikte draadloze mobiele systeem van de vediozender aan onze klant te vervaardigen. Momenteel wij in ontwikkeling van dezelfde producten van het frekwentienetwerk zijn om het beroep van beperkt te minimaliseren
Frekwentiemiddel.

 

Onze opdracht:
Het mooie leven is onze gemeenschappelijke achtervolging, ernaar streven samen om een vreedzamere wereld te handhaven!

ons bedrijf
  • Geschiedenis
  • Dienst
  • Ons Team

 

April, 2010: De gelanceerde Digitale COFDM draadloze videozender van H.264 voor UAV, rugzak en op een voertuig gemonteerd.

 

Oktober, 2010: Gelanceerde HD-uitzending en materiaal van de televisie het levende draadloze mobiele transmissie, bidirectionele stem, het bidirectionele materiaal van de gegevenstransmissie.

 

Mei, 2011: Gelanceerd draadloos IP netwerktransmissiesysteem

 

Mei, 2013: De gelanceerde radio van het NETWERK Breedbandnetwerk die de beste keus voor punt om is te richten, punt-tot-meerpunt en many-to-many geïntegreerde de dienstmededelingen

 

April, 2014: Lanceerde de compacte module met grootte (L8.5*W6.5*H2.2CM), breedband (12Mbps), (130km) netwerkhd radiostation over lange afstand, voor videotransmissie, grote gegevens en andere toepassingen om groot gemak te verstrekken.

 

Feburary, 2015: Lanceerde het draadloze videotransmissiesysteem HM4GSV van 4G

 

Augustus, 2018: Deelgenomen aan de formulering van de nieuwe nationale norm voor digitale radiostations: „Algemene Specificatie voor Draadloze Gegevenszendontvangers“.

Shenzhen Howmelly Technology Co., Ltd.
Shenzhen Howmelly Technology Co., Ltd.
Shenzhen Howmelly Technology Co., Ltd.
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : HOWMELLY

Aantal werknemers : 100~199

Jaarlijkse omzet : 5million-10million

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 80% - 90%

Main Product: COFDM wireless video transmitter,long range wireless video transmitter,wireless video transmitter re